Årsregnskab

Har din virksomhed behov for hjælp til at udarbejde et udførligt årsregnskab, der lever op til loven? Så kan du trygt overlade opgaven til Øens Regnskab.

Årsregnskabet består af en resultatopgørelse, en balance og eventuelle noter. Resultatopgørelsen, som ofte er selve årsregnskabet, viser hvor mange penge virksomheden har tjent i regnskabsåret, og om der har været under- eller overskud.
Årsregnskabets to funktioner har til formål:

  • At vise hvordan virksomhedens midler er blevet brugt i årets løb
  • At vise hvordan virksomhedens økonomi har det

Har du en enkeltmandsvirksomhed kan vi tilbyde at lave dit årsregnskab og din udvidede selvangivelse. Efter modtagelse af årets bilag, bogfører vi dem og opstiller årsregnskabet. Herefter udarbejder vi din udvidede selvangivelse og sørger for , at du får de skattefradrag, du er berettiget til.

Har du et mindre ApS og har fravalgt revision, kan vi tilbyde at udarbejde årsrapporten til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Her kan ofte spares en stor del af udgiften i forhold til at bruge en revisor.

Større Aps, IVS og A/S. Hvis din virksomhed har en størrelse eller investorer sætter krav til at årsregnskabet skal revideres, udarbejder Øens Regnskab materialet klar til revisor til en fast aftalt pris.

Regnskab

Regnskabsloven :

Læs her : Årsregnskab

Har du spørgsmål til:

Årsregnskab